Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > SDÍLENÁ VÝUKA ANGLIČTINY v naší obci

SDÍLENÁ VÝUKA ANGLIČTINY v naší obci



Angličtina dostupná pro všechny díky podpoře naší obce v oblasti zvyšování vzdělanosti občanů v projektu "SDÍLENÁ VÝUKA ANGLIČTINY". Projekt využívá videolekce "Domácí učitelka angličtiny" a má ambice učit a naučit angličtinu od úplných začátků všechny dospělé zájemce včetně seniorů. Mohou ji však v případě zájmu využít i mladší občané.  Možnost vyzkoušet blok 10 lekcí na 30 dnů je zdarma. Prezentace je umístěna pod odkazem: 

ANGLIČTINA VE VAŠÍ OBCI

(www.sdilena-anglictina.webnode.cz)

Projekt "SDÍLENÁ VÝUKA ANGLIČTINY" přichází s výukou jazyka, který by měl být v dnešním globalizovaném světě dostupný skutečně všem. A hlavně těm, kteří se ve škole anglický jazyk nemohli učit v rozsahu, který dnešní doba požaduje. „Domácí učitelka angličtiny“ jednoduše a srozumitelně naučí studenty mluvit tak, aby se dokázali domluvit na dovolené, v obchodě, na úřadě a postupně také v základní a později i pokročilé úrovni v zaměstnání.

Výuka se opírá o 25leté zkušenosti vyučování dospělých pracujících, 18měsíční praxi ve Velké Británii, profesní certifikáty z angličtiny, aktivní účasti na mezinárodních projektech a v neposlední řadě také 15letou zkušenost s realizací projektů pro rozvoj obcí a regionů (viz REFERENCE).

Po zhlédnutí stránek zjistíte, že orientace na nich je velice jednoduchá s možností vyzkoušet si blok 10 lekcí na 30 dnů zdarma. Zájemce o angličtinu si tak může důkladně vše vyzkoušet bez jakýchkoliv závazků a poté se rozhodnout, zda mu tato forma studia vyhovuje a zda si objedná další blok následujících 10 lekcí za velmi příznivou cenu 29,-- Kč za videolekci. Tato možnost vyzkoušet si 10 videolekcí zdarma je vyhrazena pouze pro občany těch obcí, které budou mít o projekt zájem a umístí odkaz projektu na webové stránky obce.

Celý projekt je plně připraven, první zájemci již studují pečlivě natočené videolekce a materiály a případné dotazy konzultují přímo s lektorkou na pravidelných webinářích, které jsou zdarma.

Více info na přiloželém odkaze.

https://sdilena-anglictina.webnode.cz/registrace/