Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Život v obci > Aktuality > Náročný týden obce Třemešná

Náročný týden obce Třemešná



Uplynulých pár dnů bylo pro dění v naší obci skutečně hektických. V předstihu jsme vás prostřednictvím zpravodaje obce informovali, že ke konci května v rozmezí 5 dnů se uskuteční divadelní představení a operetkové představení. Na samostatném informačním letáku jste obdrželi informaci, že obec se letos obec přihlásila do celostátní soutěže vesnice roku.

Divadelní představení s názvem Hospoda na růžku bylo strhující a současně zábavné. Amatérští ochotníci sehráli cimrmanovské představení bravůrně. Budeme se těšit na jejich další vystoupení v naší obci.

DSC_0474.JPGDSC_0482.JPGDSC_0484.JPG

Operetkové představení předních sólistů Slezského divadla Ostrava bylo pořádáno ve spolupráci s městem Město Albrechtice. Spolupráce obou obcí tak pro letošní rok obohatila vzájemné setkávání obyvatel v již tradičních setkáních s dechovou hudbou Město Albrechtice o odlišný žánr. Spokojenost návštěvníků z obou obcí byla důkazem toho, že tento žánr byl zvolen velmi dobře. Prostě, chytlavé melodie známých operetních děl nikdy neomrzí.

DSC_0641.JPGDSC_0642.JPGDSC_0638.JPG

V úterý 23.5. navštívila naší obec komise posuzující uchazeče přihlášené do letošní vesnice roku. Vymezený časový limit 2 hodin na prezentaci dění v obci nám napoprvé umožnil ukázat obec jen částečně. Zkušenosti z letošního roku se nám jistě budou hodit v roce následujícím a budeme se moci lépe připravit. Děkujeme všem občanům, kteří se zapojili do úpravy prostranství kolem svým domů. 

DSC_0544.JPGDSC_0614.JPGDSC_0634.JPG